Webinarinspelning: Hur videointervjuer förbättrar rekryteringsprocessen

Se webinaren

Webinarinspelning: Hur videointervjuer förbättrar rekryteringsprocessen

En av de största utmaningarna inom rekrytering är att i ett tidigt skede i kunna identifiera de bästa kandidaterna för tjänsten på ett snabbt och pålitligt förfarande. CV:n berättar en del om kandidatens förflutna, som erfarenhet och formella kvalifikationer. Detta är ännu inte tillräckligt för att bedöma hur lämplig kandidaten är för uppdraget ifråga och hur den passar in i teamet och kulturen. Hur är det med personlighet, attityd och motivation? Hur utvärderar man dessa
faktorer som väger lika minst mycket som en viss kompetens.

Tänk om du har tiotals eller hundratals arbetssökande? Hur väljer du de rätta kandidaterna till en personlig intervju då du är pressad på både tid och resurser? Allt fler organisationer har märkt att videointervjuer är ett väldigt fungerande sätt att både strömlinjeforma och effektivera rekryteringsprosessen.

I den här inspelningen

går igenom videointervjuer som rekryterings metod, de största fördelarna och hur du i praktiken kan tillämpa metoden redan i ditt följande rekryteringsprojekt. Vi bjuder också på exempel från våra kunder som redan har använt metoden framgångsrikt.

Skriv upp dig för att se inspelningen och bland annat få veta mera om:

  • Hur kan videointervjuer förbättra rekryteringsprocessen?
  • I hurdana rekryteringsprojekt fungerar videointervjuer bäst?
  • Vad är det för skillnad på en live-intervju och förinspelad videointervju?
  • Vilka frågor fungerar bäst i en videointervju?
  • Vad bör man uppmärksamma i kandidaternas videosvar?

+ Se RecRight live!

Se Webinaren

När?

Webinaren är för dig som behöver strömlinjeforma rekryteringsprocessen och hitta de bästa kandidaterna snabbt och träffsäkert.

Webinaren är perfekt för dig som håller på att doppa tårna i videointervjuernas värld och du kanske undrar om en videointervju kan fungera även för er organisation. Eftersom vi inte bara pratar om ämnet, utan visar också hur videointervjuer fungerar i praktiken - är denna webinar perfekt för dig som redan är bekant med metoden och verktyget.

Ha det bra tills des!

 

jan-janne-recright

Webinarens talare

Jan Söderström har hjälpt åtskilliga företag att globalt utnyttja video för att uppnå ett bättre resultat, som inte gagnar bara rekryteringsprocessen, utan möjliggör tillväxt i hela organisationen.

Janne Suihkonen har i sin tur jobbat på RecRights lovordade support funktion i flere år, där han stöder båder rekryterare och kandidater dagligen.

Kontakta oss