Webinar: Hur videointervjuer förbättrar rekryteringsprocessen

Tisdag 19.11. kl 13 (CET)

Registrera dig här!

* Registrera dig även om tidpunkten inte skulle passa. Vi tillhandahåller inspelningen till alla som registrerat sig.

  •  

Webinar: Hur videointervjuer förbättrar rekryteringsprocessen

En av de största utmaningarna inom rekrytering är att i ett tidigt skede i kunna identifiera de bästa kandidaterna för tjänsten på ett snabbt och pålitligt förfarande. CV:n berättar en del om kandidatens förflutna, som erfarenhet och formella kvalifikationer. Detta är ännu inte tillräckligt för att bedöma hur lämplig kandidaten är för uppdraget ifråga och hur den passar in i teamet och kulturen. Hur är det med personlighet, attityd och motivation? Hur utvärderar man dessa
faktorer som väger lika minst mycket som en viss kompetens.

Tänk om du har tiotals eller hundratals arbetssökande? Hur väljer du de rätta kandidaterna till en personlig intervju då du är pressad på både tid och resurser? Allt fler organisationer har märkt att videointervjuer är ett väldigt fungerande sätt att både strömlinjeforma och effektivera rekryteringsprosessen.

I den här webinaren:

Vi går igenom videointervjuer som rekryterings metod, de största fördelarna och hur du i praktiken kan tillämpa metoden redan i ditt följande rekryteringsprojek. Vi bjuder också på exempel från våra kunder som redan har använt metoden framgångsrikt.

Skriv upp dig på webinaren för att bland annat få veta mera om:

  • Hur kan videointervjuer förbättra rekryteringsprocessen?
  • I hurdana rekryteringsprojekt fungerar videointervjuer bäst?
  • Vad är det för skillnad på en live-intervju och förinspelad videointervju?
  • Vilka frågor fungerar bäst i en videointervju?
  • Vad bör man uppmärksamma i kandidaternas videosvar?
+ Se RecRight live!

När?

Webinaren är för dig som behöver strömlinjeforma rekryteringsprocessen och hitta de bästa kandidaterna snabbt och träffsäkert.

Webinaren är perfekt för dig som håller på att doppa tårna i videointervjuernas värld och du kanske undrar om en videointervju kan fungera även för er organisation. Eftersom vi inte bara pratar om ämnet, utan visar också hur videointervjuer fungerar i praktiken - är denna webinar perfekt för dig som redan är bekant med metoden och verktyget.

Webinarens tidpunkt:

Webinaren ordnas tisdagen den 19 november från 13:00 till 14:00 (CET). Registrera dig även om tidpunkten är olämplig,
eftersom vi kommer att tillhandahålla inspelningen till alla deltagare strax efter webinaren.

Ha det bra tills des!

 

jan-janne-recright-1

Webinarens talare

Jan Söderström har hjälpt åtskilliga företag att globalt utnyttja video för att uppnå ett bättre resultat, som inte gagnar bara rekryteringsprocessen, utan möjliggör tillväxt i hela organisationen.

Janne Suihkonen har i sin tur jobbat på RecRights lovordade support funktion i flere år, där han stöder båder rekryterare och kandidater dagligen.

Redan över 400 kunder utnyttjar RecRight i sin rekrytering

 

"Vi letar efter människor med rätt inställning och energi som sitter bra i vår företagskultur. Med hjälp av videointervjuer kan vi faktiskt identifiera dessa egenskaper på ett mycket enkelt och effektivt sätt."

Jonathan Laitala, HR Business Partner, JYSK

 

Vill du veta mera? Bekanta dig med vår videointervjuguide:

 

ultimate-guiden-video-rekrytering