E-böcker och studier

[Undersökning] Kandidatundersökning 2020

Kandidatundersökning 2020RecRight har frågat över 30 000 kandidater runt om i världen för att ta reda på vad de tycker om videointervjuer.
 
Se här vad de hade att säga.
 
 
 

[Undersökning] Video som ett rekryteringsverktyg

Video som ett rekryteringsverktygFunderar du på att göra din rekryteringsprocess mer effektiv eller utveckla ditt arbetsgivarvarumärke? Videointervju är en bra metod för att uppnå dessa.
 
 
 

[Undersökning] Kandidatundersökning 2016

CandidateSurvey2016Förra året publicerade vi en undersökning där vi intervjuade 899 kandidater gällande deras erfarenheter av Recruitby.nets videoverktyg. Nu har vi utfört en ny undersökning med 14.832 kandidater.

 

[Guide] Videorekrytering – Den ultimata guiden

Videorekrytering: Allt du behöver veta

Vad är videorekrytering (och varför borde du bry dig)? I den här omfattande guiden behandlar vi nästan allting vad du behöver veta om videorekrytering, såsom fördelar och praktiska tips hur du bäst kan köra igång och utnyttja videorekryteringens fulla potential.

[Guide] Kandidatupplevelse - Den kompletta guiden för rekryterare och anställande chefer

Kandidatupplevelsen: Den kompletta guiden för rekryterare och anställande chefer

Kandidatupplevelse - den kompletta guiden för rekryterare och anställande chefer. Världen av rekrytering är mer kandidatdriven än någonsin. En bra kandidatupplevelse förstärker ditt Employer Brand och kan göra den enklare för dig att attrahera de bästa kandidaterna. Våra insikter ger en djupgående blick över vad som gör en bra kandidatupplevelse.

[Guide] Employer branding och rekrytering - Den ultimata guiden

Employer branding och rekrytering

Lär dig nästan allt du behöver veta om Employer Branding och rekrytering i vår ultimata guide - Varför det spelar roll att välja den rätta teknologin.