E-kirjat ja tutkimukset

[Tutkimus] Hakijatutkimus 2020

hakijatutkimus-2020-videohaastattelu

RecRight selvitti kyselyssään yli 30,000 työnhakijan mielipiteitä videohaastatteluista ympäri maailman.

Lataa hakijatutkimus ja lue mitä mieltä hakijat olivat videohaastatteluista.

[Tutkimus] Hakijatutkimus 2018

CandidateSurvey2018FI

Vuoden aikana yli 32 000 työnhakijaa vastasivat Hakijatutkimuksemme kyselyyn. Halusimme tietää mitä mieltä hakijat ovat videohaastatteluista osana rekrytointiprosessia. Nyt Hakijatutkimus 2018 on valmistunut ja voit ladata yhteenvetoraportin itsellesi.

[Tutkimus] Hakijatutkimus 2017

CandidateSurvey2017FIMitä mieltä yli 40 000 työnhakijaa on videorekrytoinnista vuonna 2017? Haastattelimme ennätysmäärän työnhakijoita aikavälillä helmikuu 2015 - helmikuu 2017. Työnhakijat vastasivat kyselyyn sen jälkeen, kun he olivat osallistuneet videohaastatteluun osana rekrytointiprosessia. Lue uusin hakijatutkimuksemme!

[Tutkimus] Hakijatutkimus 2016 

CandidateSurvey2016FIViime vuonna julkaisimme hakijatutkimuksen, jossa haastattelimme 899 työnhakijaa sen jälkeen, kun he olivat vastanneet videohaastatteluun osana työnhakuprosessia. Nyt julkaisimme uuden hakijatutkimuksen - tällä kertaa huomattavasti massiivisemmalla vastaajamäärällä; 14,832 työnhakijaa vastasi kyselyymme helmikuun 2015 ja maaliskuun 2016 välisenä aikana. 

[Tutkimus] Hakijatutkimus 2015

CandidateSurvey2015FI

Hakijakokemus työnhaussa on ollut kuuma puheenaihe jo pitkään, mutta hakijoiden suhtautumista työnhakuun videolla ei ole juurikaan tutkittu. Mutta nyt tilanne on korjattu! Lataa hakijatutkimuksemme ja lue itse, miten hakijat suhtautuvat videohaastatteluun työnhakumetodina.

[Tutkimus] Rekrytoijatutkimus 2015

RecruiterSurvey2015

HR-ala ei ole varsinaisesti tunnettu moderneista toimintatavoista, tai nopeasta uuden teknologian omaksumisesta. Osa rekrytoijista suhtautuu videon käyttöön rekrytointityökaluna vieläkin epäilevästi, kun taas osa on ottanut videon kiinteäksi osaksi rekrytointiprosessejaan. Haastattelimme 93:a HR-alan ammattilaista, jotka ovat käyttäneet videohaastattelua rekrytoinnissa.

[Opas] Työnantajamielikuva rekrytoinnin apuna

EmployerBrandFIKäytännönläheinen käsikirja tarjoaa sinulle konkreettisia malleja nykyisen yrityskulttuurin kartoittamiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

 

 

[Opas] Video rekrytoinnin työkaluna

VideoRecruitmentFIJos pohdit rekrytointiprosessisi tehostamista tai haluat ehostaa yrityksesi työnantajamielikuvaa, on videohaastattelu loistava tapa parantaa molempia osa-alueita. 
 
 
 
 

[Opas] Arvioi hakijoiden asennetta

AssessAttitudeFI

Haluat varmistua, että hakijalla on tarvittava asenne työtehtävässä suoriutumiseen. Kuinka voit arvioida asennetta ja mitä kysymyksiä sinun kannattaa kysyä työhaastattelussa?

 

 

[Opas] Mitä ottaa huomioon kesätyöntekijöitä rekrytoidessa?

ConsiderSummerWorker

Kesätyörekrytoinnit tuovat usein lisää työtaakkaa läpi organisaation, mutta voivat myös olla erinomainen mahdollisuus kiinnittää yritykseesi tulevia huippuosaajia. 

 

 

[Opas] Digitalisaatio osaksi koulujen rekrytointia

AcademicRecruitmentFIYritysmaailmassa digitaalisia työkaluja hyödynnetään jo laajasti rekrytoinnissa. Syystä tai toisesta, koulumaailmassa vain pioneerit ovat hyödyntäneet moderneja rekrytointitapoja huippuosaajia etsiessään.  Esittelemme kirjassa kolme käytännön esimerkkiä koulumaailman edelläkävijöiltä, jotka ovat ennakkoluulottomasti hyödyntäneet digityökaluja osana rekrytointiprosessejaan.